Dr. Oetker Eetbare vormpjes

Dr. Oetker Eetbare vormpjes

Dr. Oetker Eetbare vormpjes… Geen gedoe meer met het verwijderen van het vormpje voordat je gaat eten, want deze vormpjes zijn van eetpapier. Je eet dus alles lekker op! In een verpakking vind je 6 vormpjes van eetpapier, 3 roze en 3 blauwe.

En, ook heel handig, vul de vormpjes voor 3/4 met beslag en bak ze mee volgens recept, ze zijn bakvast en blijven mooi in vorm.

Dr. Oetker Eetbare vormpjes

De beste basis voor CupCakes

Lekkere cupcakes beginnen met een goede basis. Gebruik daarvoor Dr. Oetker Bakmixen voor CupCakes. Je kunt kiezen uit vier verschillende mixen. CupCakes Compleet Pakket is, zoals de naam het al zegt, een compleet pakket. Compleet met topping, decoratie, vormpjes en natuurlijk een cupcakes mix. CupCakes Compleet Pakket is verkrijgbaar in de smaak chocolade.

Voor wie het liefst vanaf de basis bakt, hebben wij de basismixen. De basismix voor CupCakes is zo samengesteld dat de cupcakes mooi vlak bakken. Daardoor kun je ze eenvoudig versieren.

Wil je een beetje hulp bij het versieren? Bekijk dan het youtube kanaal CupCake versieren. De CupCakesterren laten jou zien hoe je zelf de mooiste en leukste cupcakes versiert.

Dr. Oetker Eetbare vormpjes

 

 

Reacties

reacties

Next ArticleBonduelle Borrelbites