Bonduelle Borrelbites nieuwindewinkel.nl

Bonduelle Borrelbites

Bonduelle Borrelbites zijn de nieuwste product innovaties van Bonduelle. Bonduelle, bekend van zijn vers ingevroren groenten heeft een nieuw product ontwikkeld wat perfect bij de borrel genuttigd kan worden. De borrelbites met een vulling van groenten. Deze Borrelbites zijn hartige hapjes welke boordevol groenten zitten. Om zo min mogelijk vitamines te verliezen worden ze niet klaargemaakt in de frituur, maar worden ze bij voorkeur bereidt in de oven of airfryer. Alle hapjes bevatten een verrassende, wereldse vulling zonder vlees. De borrelbites zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Amazing Asia, Lovely Latina en Sunny South.

Borrelbites Sunny South

Borrelbites Sunny South is borrelen op z’n mediterraans. Hierin zitten namelijk de smaken Franse Ratatouille, Marokkaanse Tajine en Spaanse Tortilla. Dit zijn drie heerlijke heerlijke groentevariaties, die perfect bij elkaar passen. Als u hier geen mediterraans gevoel van krijgt?

Variatie tip: Probeer de Sunny South borrelbites ook eens met een kwark‑pestodip!

Hoe maak je een Kwark-pesto dip?

Stamp 1 teentje knoflook, 20 g basilicum en 2 el pijnboompitten fijn in de vijzel of pureer het fijn in de keukenmachine. Meng het door de kwark of Griekse yoghurt. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel gerapste kaas toe!

– Meer tips en ideeën vind je op Bonduelle

 

Borrelbites Amazing Asia

Borrelbites Amazing Asia zijn het resultaat van de beste smaken van het Verre Oosten. De Borrelbites Amazing Asia zijn namelijk drie verrassende en krokante groentesnacks met de smaken Thaise Curry, Indiase Curry en Nepalese Dal. Deze bites staan garant voor een heerlijke Aziatische sensatie.

Variatie tip: Probeer de Amazing Asia borrelbites ook eens met een knoflook‑limoen dip!

Hoe maak je een knoflook-limoen dip?

Meng 100 g mayonaise (of 8 el) met 2 el zure room, 1 ragfijn gesneden sjalotje, 2 teentjes geperste knoflook en gebruik het sap en de rasp van de schil van 1 limoen. Breng op smaak met zout en peper. Varieer eventueel met fijngesneden bieslook, bosui of peterselie.

– Meer tips en ideeën vind je op Bonduelle

Borrelbites Lovely Latina

Borrelbites Lovely Latina is niet één Lovely Latina, maar wel drie ovenheerlijke hapjes, boordevol groenten: Mexicaanse Wrap, Surinaamse Roti en Argentijnse Chimichurri. Dat belooft een lekker feestje te worden!

Variatie tip: Probeer de Lovely Laina borrelbites ook eens met een avocado‑bieslook dip!

Hoe maak je een avocado-bieslook dip?

Prak 1 rijpe avocado fijn met een vork. Voeg 2 el mayonaise, 4 el Griekse yoghurt en 2 el fijngesneden bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel naar smaak chilipeper toe.

– Meer tips en ideeën vind je op Bonduelle

 

Reacties

reacties

Next ArticleNature’s Gift Ruwe noten