Koopmans Yoghurtcake

Nieuw Koopmans Yoghurtcake! Heb jij deze heerlijke, frisse cake met een vleugje citroen al aan jouw vrienden geserveerd? Deze nieuwe sensatie van Koopmans is gegarandeerd een succes. Door de bereiding met yoghurt in plaats van boter is de cake namelijk niet alleen lekker fris, maar ook heerlijk luchtig.

Hoe maak je een yoghurtcake?

De bereidingswijze van de Koopmans Yoghurtcake lijkt erg op die van een gewone cake. Echter is het bij deze cake erg belangrijk dat je de yoghurt goed doseert en afweegt op een weegschaal. Voor een lekkere yoghurtcake heb je 200 g volle yoghurt nodig. Hier voeg je de mix Yoghurtcake mix en 3 eieren aan toe, even mixen en het yoghurtcake beslag kan een uurtje de oven in. Even afkoelen en daarna genieten van een lekker plakje yoghurtcake bij een kop thee of frisse icetea.

koopmans yoghurtcake nieuw!

koopmans yoghurtcake nieuw!

Waar is Koopmans Yoghurtcake te koop of in de aanbieding?

Wil jij Koopmans Yoghurtcake ook proberen, of ben je benieuwd waar het te koop is? Ga dan naar Koopmans.nl voor meer informatie of koop jouw Koopmans Yoghurtcake direct bij Albert Heijn of online op AH.nl Ook vind je vaak cake en bakproducten aanbiedingen in de folders van veel supermarkten. Bekijk alle actuele reclamefolders op folderz.nl.

Reacties

reacties

Next ArticleHertog Citroentaart ijs