Dr. Oetker Kwarktaart Special Edition Mango

Nieuw van Dr. Oetker: Dr. Oetker Kwarktaart Special Edition Mango. Met het kwarktaarten-seizoen weer voor de deur, introduceert Dr. Oetker de nieuwe Kwark taart Special Edition Mango. Een frisse en fruitige variant, die de vraag onder shoppers naar zomerse koude taarten extra zal stimuleren.

kwarktaart-mango

Een lekkere frisse Mango Kwarktaart maak je snel en eenvoudig met dit pakket van Dr. Oetker.

Je hoeft aan dit complete pakket voor Kwarktaart Mango alleen zelf de verse ingrediënten toe te voegen; boter, kwark en slagroom.

Met de boter en de kruimelbodem mix, maar je een smaakvolle bodem. Daarna voeg je aan de taartmix water, slagroom en kwark toe. Even mixen en de Mango kwarktaart kan in de koelkast. Twee uur later heb je een heerlijke Mango kwarktaart.  Zo eenvoudig kan het zijn!

Tip: Kwarktaart Mango-Kokos

Verrassende combinatie: kwarktaart met mango-kokossmaak, maar ‘o zo lekker’!

kwarktaart-mango taart

Instructie

1) Taartbodem bereiden (5 minuten)

Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

2) Mango-Kokos kwarktaart bereiden (5 minuten)

Doe het water en de kokosmelk (op kamertemperatuur) en de taartmix in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Voeg de kwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast.

3) Schenk het taartmengsel over de bodem. Laat de Mango-Kokos kwarktaart ten minste 2 ½ uur opstijven in de koelkast.
4) Versieren (5 minuten)

Garneer de Mango-kokos kwarktaart eventueel met toefjes slagroom en vlak voor het opdienen met stukjes mango.

Meer tips en recepten vind je op Dr.Oetker.nl

Reacties

reacties

Next ArticleHero’s Fruit & Thee