Fanta Pineapple lemon nieuwindewinkel.nl

Fanta Pineapple Lemon

Fanta Pineapple Lemon

Fanta Pineapple Lemon is de nieuwste creatie van Pepsico. Deze frisdrank is gemaakt van ananas- en citroensap en niet gezoet met suikers, maar met stevia. Fanta Pineapple-Lemon is de eerste variant van een wisselende serie fruitsmaken die komende seizoenen worden gelanceerd.

Fanta Pineapple Lemon is verkrijgbaar in een 1,5 liter petfles. “De frisse en vernieuwende combinatie van ananas en citroen past goed bij de lente en zomer hierna zal de Fanta Pineapple-Lemon hoogstwaarschijnlijk vervangen worden door een andere variant.

Fanta Pineapple Lemon-smaken

Fanta Pineapple Lemon en andere smaken

De introductie van Fanta brengt ruhring in het frisdrankschap waardoor consumenten geactiveerd worden. Daarom introduceert Fanta we de komende seizoenen wisselende nieuwe fruitsmaken. “Het nieuwe Fanta Limited Edition concept is ontwikkeld vanuit de behoefte van de consument om nieuwe smaken te ontdekken. We experimenteren daarom met verrassende combinaties van echt fruitsap en sprankelend water.”

Waar is Fanta Pineapple Lemon te koop of in de aanbieding?

Wil jij Fanta Pineapple Lemon ook proberen, of ben je benieuwd waar het te koop is? Ga dan naar Fanta.nl voor meer informatie of koop jouw Fanta Pineapple Lemon direct bij Albert Heijn of online op AH.nl Ook vind je vaak fristdrank aanbiedingen in de folders van veel supermarkten. Bekijk alle actuele reclamefolders op folderz.nl.

Reacties

reacties

Next ArticleWieckse Ice Tea Green