Zonnatura after dinner kruidenthee nieuwindewinkel.nl

Zonnature After Dinner kruidenthee

Zonnatura After Dinner kruidenthee is de nieuwste theesoort van Zonnatura. Wie houdt er immers niet van een heerlijke kop thee na het eten? Zonnatura zou Zonnatura niet zijn als ze hiervoor niet een speciale thee zouden ontwikkelen! Zonnatura After Dinner is een heerlijke thee op basis van alleen pure biologische kruiden.

Zonnature After Dinner kruidenthee

Het kruidenmelange van deze thee is samengesteld uit onder andere pepermuntblad, venkelzaad en rozemarijn. Deze speciaal geselecteerde melange geeft een karateristieke smaak en is geschikt voor het heerlijk rustmoment na het eten. Hierdoor kun jij lekkere even ontspannen en bijkomen van alle hectiek van de dag.  Teveens past deze biologische thee goed in een gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl

Waar is Zonnature After Dinner kruidenthee verkrijgbaar?

Deze nieuwe thee is verkrijgbaar in alle Albert Heijn winkels en op AH.nl

Doe de Zonnatura theetest?

Ben jij een echte theeliefhebber? Doe dan mee aan de nationale theetest op nationaletheetest.nl en ontdek het “ABC” van thee.

Met de thee van Zonnatura proef je puur natuur. Met kruiden die van nature vol van smaak zijn en met veel liefde en kennis worden geselecteerd en gemengd. Benieuwd naar onze theewereld? In 8 stappen leggen we je deze uit.

Meer informatie over Zonnatura of de Kruidenthee ingredienten vind je op Zonnatura.nl

Reacties

reacties

Next ArticleQuaker Havermout Granola Original