Quaker Havermout Granola Original nieuwindewinkel.nl

Quaker Havermout Granola Original

Quaker Havermout Granola Original is de nieuwste introductie van Quaker. Deze Havermout bevat een ontbijtgraan van volkoren krokante havermout voor een vezelrijke start van je dag. De pure smaak is perfect om te combineren van verschillende soorten fruit, zaden of gedroogd fruit. Wat dacht je van een appel, mandarijn of rozijnen? De combinatie met volle yoghurt, kwark of koude melk zorgt voor een verantwoorde en voedingsrijk begin van jouw dag.

Quaker product: Quaker Havermout Granola Original

Wat is Granola en waarom zit het in Quaker?

Granola is een mengsel van geroosterde noten, granen en zaden. Het lijkt een beetje op muesli, maar doordat granola geroosterd is heeft het een lekkere krokante smaak.

QUAKER HAVERMOUT

Hele generaties zijn er groot mee geworden. Het is één van de meest voedzame en gezonde ontbijten die er is: havermout. Toch is havermout nog steeds redelijk onbekend. Want wist je bijvoorbeeld dat je met havermout veel meer kunt maken dan je dagelijks ontbijt? Warm of koud, zoet of hartig, havermout is verrassend veelzijdig, elke dag opnieuw! Lees meer over waarom havermout zo gezond is of ga naar recepten.

Meer informatie over Quaker Havermout Granola Original vind je op: Quaker.nl

Reacties

reacties

Next ArticleCharlie's Natural Soda