Honig wokpasta-fussili-nieuwindewinkel.nl

Honig Wokpasta Fusilli

Aan tafel met Honig Wokpasta fusilli! Dat willen we toch eigenlijk allemaal? Snel aan tafel om te kunnen genieten van een heerlijke pasta met verse ingredienten, maar zonder te veel tijd te hoeven maken om te koken. Honig speelt hier met zijn nieuwe Wokpasta’s goed op in. Honig Wokpasta fusilli is een lekkere Italiaanse pasta, die niet meer apart gekookt hoeft te worden. Je kan deze pasta namelijk tegelijk met je verse ingrediënten toevoegen in een hapjespan of wok. In een handomdraai heb je hierdoor dus een compleet Italiaans eenpansgerecht met verse ingrediënten, zelfs als je weinig tijd hebt!

Honig Wokpasta fusilli recepten en variatietips

Honig.nl helpt je graag om van elke dag iets bijzonders te maken. Dit doen ze door jou te inspireren met lekkere en unieke recepten, maar ook met tafeltips en producten voor elk moment. Deze recepten vind je op: Honig recepten

TIP: Probeer ook eens Honig Wokpasta Spaghettini.

Honig Wokpasta fusilli gratis proberen?

Wil je de nieuwe Wokpasta fusilli of Wokpasta Spaghettini van Honig graag eens gratis proberen? Koop dan een actieverpakking bij jou in de winkel en voer de code in op de actiewebsite van Honig. Je krijgt je aankoopbedrag dan binnen enkele weken teruggestort op je opgegeven rekeningnummer.

Reacties

reacties

Next ArticleHealthy People Super Snackfood en Snackfruit