Healthy People Superfood en Superfruit Cranberry Golden Berry Japans nieuwindewinkel.nl

Healthy People Super Snackfood en Snackfruit

Healthy People Super Snackfood en Snackfruit zijn de nieuwste introducties van Healthy People. Deze innovatie sluit goed aan bij het huidige assortiment van Healthy People, dat producten ontwikkeld voor mensen met een positieve levenshouding die graag zo lang en gezond mogelijk willen genieten van het leven.

Healthy People Super Snackfruit

Deze nieuwe fruitsnack is vetarm en hierdoor uitermate geschikt als tussendoortje. Tevens kan hij geconsumeerd worden bij het ontbijt of bij de lunch, omdat je de fruit en foodmix goed kunt combineren met yoghurt, kwark, muesli of crusli.

Healthy People Snackfruit is er in twee verschillende smaken: Cranberry & Blueberry en Golden Berrry Mix.

Healthy People heeft gekozen voor de Cranberry  variant, omdat deze momenteel erg populair is. Dit is een friszure rode bes welke groeit in Noord America en daar door de indianen al eeuwen als een symbool van kracht wordt gezien. Deze bes heeft diverse unieke eigenschappen, welke je terug kan vinden op de site van Healthy People

Healthy People Super snackfood

De zak Healthy People Super Snackfood in de smaak Amandelen Japanse stijl is een heerlijke gezonde snack met biologische amandelen, die perfect gegeten kan worden als tussendoortje. De Healty People Snackfood Amandelen Japanse stijl is rijk aan vitamine E en fosfor. Deze stoffen zorgen onder andere voor een goede weerstand en spelen een belangrijke rol wanneer je een geestelijke inspanning en/of activiteit moet verrichten.

Healthy people snackfood Amandelen japanse stijl

Healthy people snackfood Amandelen japanse stijl

Benieuwd in welke winkels deze producten te koop zijn?

Hoogvliet

DEEN

Jumbo

Bekijk de verkooppunten

Reacties

reacties

Next ArticleAndrélon Happy Hair Day shampoo