Wieckse Radler 0,0 procent Nieuwindewinkel.nl

Wieckse Radler 0.0% alcohol

Wieckse Radler 0.0%

Wieckse Radler 0.0% is een heerlijk drankje voor deze zomer. Ben je zwanger, heb je  een zakenlunch of moet je gewoon nog even scherp zijn, maar wil je wel genieten van een heerlijk verfrissend witbiertje met sprankelend citroenwater? Dan zijn Wieckse Radler met 0,0% alcohol en jij grote vrienden deze zomer. Wieckse Radler 0.0% is de nieuwste introductie van Wieckse en is een non-alcohol variant van het bekende Wieckse wit biertje, maar dan in combinatie met sprankelend citroenwater en natuurlijke ingredienten. De zachtzoete en tegelijk volwassen smaak is eindeloos verfrissend.

Waar is Wieckse Radler 0,0% verkrijgbaar of in de aanbieding?

Sinds het voorjaar van 2015 is Wieckse Radler 0.0% beschikbaar in vrijwel alle supermarktketens, met name in de grotere winkels. Uiteraard kun je hem ook bestellen via de webshop van Albert Heijn op AH.nl. Tevens is Wieckse Radler 0,0% deze week in de aanbieding bij EMTÉ. Bekijk de EMTÉ folder hier.

Wieckse Radler 0.0% gratis proberen tijdens de cashback actie?

Wieckse Radler 0.0% is onweerstaanbaar en dat weten ze bij Wieckse. Ze geven je daarom graag de kans om Wieckse Radler 0.0% gratis te proberen.

Koop nu een Wiekse Radler 0,0% verpakking en stuur de bon op naar Scoupy. Deze hebben een Wieckse Radler 0.0% cashback actie, wat betekent dat je jouw aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort krijgt op je rekening.

Ik ben zwanger, mag ik Wieckse Radler 0,0% drinken?

Je bent zwanger en wil toch genieten van lekker koud verfrissend biertje op het terras? Uiteraard wil je dan graag weten of je biertje ook echt 0,0% alcohol bevat.

Wieckse Radler 0,0% bevat echt geen alcohol en kun je drinken, zonder je zorgen te maken. Ben je nog niet gerustgesteld, check de ingrediënten dan hier op de website van Wieckse

Reacties

reacties

Next ArticleVifit met extra Proteïne