Schär Chocolade Cake nieuwindewinkel.nl

Schär Choco Cake

Schär Choco Cake is een heerlijke glutenvrije chocolade cake, die je zo kunt consumeren. De cake wordt aangeboden in het diepvriesvak, waardoor deze makkelijk te bewaren is. Hierdoor kun je binnen enkele ogenblikken een heerlijke chocoladecake serveren aan je gasten. Natuurlijk is de Schär Choco Cake ook een heerlijk tussendoortje of een lekkere snack.

Wat is Schär?

Vrijwel iedereen die rekening moet houden met glutenintolerantie of die een glutenvrij dieet zal het merk Schär wellicht al een begrip zijn, maar hoef je hier geen rekening mee te houden dan is het merk hoogstwaarschijnlijk nog onbekend voor jou? Tijd om eens kennis te maken met Schär! Ze bieden namelijk al meer dan 30 jaar het grootste assortiment hoogwaardige, natuurlijk glutenvrije producten in heel Europa. Alle ingrediënten in de producten van Schär worden streng gecontroleerd op de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en optimale smaakkwaliteit. Ontdek alle producten van Schär bij Natuurwinkel.nl, Albert Heijn en diverse biologische winkels.

Welke producten biedt Schär aan naast Schär Choco Cake?

Schär is de onbetwiste nummer 1 voor een glutenvrij leven. Naast de Schär Chocolade Cake bieden ze een uitgebreid assortiment brood, brood- en taartmixen, koekjes en ontbijtproducten tot Italiaanse pasta’s en diepvriesproducten.

http://bcove.me/51319wai

Schär recepten en informatie over ingrediënten

Naast het uitgebreide assortiment is ook een stuk informatievoorziening voor Schär erg belangrijk. Ze bieden een uitgebreide service middels hun website www.schaer.com of hun facebookpagina. Hierop vindt je diverse tips en informatie betreffende glutenvrije voeding, met o.a. dieet adviezen, praktische tips en een database van meer dan 650 recepten.

Reacties

reacties

Next ArticleAutodrop Ritsers