Remia Satésaus ketjap nieuwindewinkel.nl

Remia Satésaus Ketjap

Het BBQ seizoen staat weer voor de deur. Wil jou nou graag origineel zijn en een goede beurt maken bij je vrienden, vriendinnen, gezin of gewoon je partner? Probeer dan eens de nieuwe Remia Satésaus Ketjap. Deze nieuwe introductie van Remia is een heerlijke kruidige satésaus met een volle smaak, die je binnen enkele minuten op tafel hebt. Hierdoor is hij handig voor bij de Barbecue, maar ook goed te combineren met kip, friet of bij een Oosterse maaltijd. De satésaus zit in een handig schepbakje, waardoor je makkelijk de juiste hoeveelheid kunt gebruiken. De verpakking is hersluitbaar en hierdoor beperkt houdbaar in de koelkast.

Remia Satésaus Ketjap bereidingswijze

De Remia satésaus Ketjap is simpel en snel te bereiden. Het enige wat je nodig hebt is een steelpannetje of een bakje dat geschikt is voor in de magnetron.

Schep uit het handige schepbakje de hoeveelheid, die je nodig hebt. Verwarm deze vervolgens 1,5 minuut in de magnetron op 650 watt of warm hem op met matig vuur op het gasfornuis. Even omscheppen en klaar ben je. Eet smakelijk! De satésaus is eenvoudig met een lepel uit te scheppen zodat je gemakkelijk de hoeveelheid kunt uitmeten die je nodig hebt. Geconcentreerde satésaus is ook na openen lang houdbaar. Hierdoor kun je zelf bepalen wanneer en voor hoeveel personen je satésaus op tafel zet. Eet smakelijk!

Remia Satésaus Ketjap recepten

Uiteraard kun je met Remia Satésaus Ketjap ook erg goed variëren. Wij van nieuwindewinkel.nl zijn benieuwd naar jou favoriete recept. Deze kun je hieronder insturen.

satesaus

Meer informatie over de ingrediënten van Remia Satésaus Ketjap en de winkels waar deze verkrijgbaar is vind je op de site van: Remia

Reacties

reacties

Next ArticleAldi Quinoa