Nivea Q10 Plus anti rimpel creme nieuwindewinkel.nl

Nivea Q10 Plus Serum Pearls

Nivea Q10 Plus Serum Pearls is het nieuwe wapen tegen rimpels en veroudering van de huid. Voor Nivea is dit de eerste crème waarin ze parels gebruiken. De innovatieve Serum Pearls zijn zo uniek, omdat ze een hele hoge concentratie Q10 bevatten. Dit Q10 zorgt voor een zachte huid, die er tevens gladder en jonger uitziet.

Wat zijn Serum Pearls?

Niveau gebruikt voor het eerst Q10 Serum Pearls. Deze parels zijn vermengd met een hydraterende gel, waardoor ze makkelijk op de huid aan te brengen zijn. De parels bevatten een krachtige formule !10 met Hyaluronzuur en Creatine. Beide actieve ingrediënten bevinden zich van nature ook in de huid en zorgen ervoor dat de huid hersteld. Echter nemen deze stoffen beide af wanneer je ouder wordt. De huid kan hierdoor minder goed herstellen en zorgen voor rimpels en een ouder uitziende huid.

Nivea Q10 Plus Serum Pearls zorgt voor een jongere huid

Wanneer je het herstelproces van je huid wil gevorderen en de natuur graag een beetje helpt is het raadzaam om Nivea Q10 Plus Serum Pearls te gebruiken. De actieve bestanddelen helpen effectief tegen bestaande rimpels en zorgen er tevens voor dat nieuwe rimpels voorkomen worden en de huid er hierdoor jonger uitziet.

Hoe werkt de Nivea Q10 Plus Serum Pearls crème?

Druk het pompje in waarna de parels zich vermengen met de hydraterende gel tot een heerlijk zachte serum. Breng de creme gelijkmatig aan op het gezicht. De NIVEA Q10plus Serum Pearls vullen vervolgens het Q10-niveau in de huid aanvullen en versterken.  Zo wordt het natuurlijke anti-rimpelvermogen tegengegaan.

Meer informatie over Nivea Q10 Plus Serum Pearls vind je op: Nivea

Reacties

reacties

Next ArticleCalvé Pindasaus Kruidig