Venco-Schoolkrijt-Zwart-Wit-nieuwindewinkel.nl

Nieuw bij Venco: Schoolkrijt Zwart Wit en Droptoppers Zoet & Zalig

Nieuw bij Venco

Venco introduceert 2 nieuwe producten: Venco Schoolkrijt Zwart Wit en Venco Droptoppers Zoet & Zalig. Met de toevoeging van deze nieuwe producten wordt het assortiment aangevuld tot maar liefst 50 verschillende soorten!

Venco Schoolkrijt Zwart Wit

De aangevulde Schoolkrijtjes hebben een zoete, knapperige buitenkant met een mint smaak. De binnenkant van de Venco Schoolkrijt Zwart Wit heeft een heerlijke zachte anijsvulling. De heerlijke combinatie van de Zwart Witte schoolkrijtjes hebben een verassende bite!

Venco Schoolkrijt Zwart Wit

Droptoppers Zoet & Zalig

Indien je van Zoet & Zalig houdt zijn de droptoppers Zoet & Zalig speciaal voor jou gemaakt! Een heerlijke zachte dropmix bestaande uit Droprondo’s, Honingsdrop en Nederlandse Drop!

Venco Droptoppers Zoet & Zalig

Venco

VENCO is als een vriend voor je, een dropmaatje dat je het liefst altijd bij je wilt hebben. VENCO begrijpt je, is verrassend en bevredigt op juist die momenten wanneer de hunkering naar drop het grootst is. VENCO begrijpt deze hunkering naar drop helemaal. Iedere dag staan we weer klaar om voor jou het lekkerste dropje te maken en dat al ruim 135 jaar lang! Hoe we dit doen willen wij graag met jullie delen.

Lees en bekijk de 4 belangrijkste stappen in het maken van een lekker VENCO dropje, nu en vroeger. 

 

Reacties

reacties

Next ArticlePickwick Double green