Milk&Fruit framboos-cranberry en Milk&Fruit granaatappel nieuwindewinkel.nl

Milk & Fruit minder zoet Framboos-cranberry en Granaatappel

Milk & Fruit is een heerlijke melkdrank met verse melk en echte fruitsappen. Gevoelsmatig lijkt deze fruitme lk nieuw, maar wist je dat Melk en Fruit al meer dan 20 jaar bestaat? Uiteraard is de smaak in de loop der jaren verandert, daarom maakt Melkunie Milk & Fruit nu minder zoet. Milk & Fruit bevat geen kunstmatige geur- kleur- , smaak- en zoet-stoffen en is gemaakt met verse melk en echt fruit.

Milk & Fruit is verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken; Mango, Aardbei-kers, Sinaasappel en nu ook met de 2 nieuwe smaken Framboos-cranberry en Granaatappel.

Milk & Fruit granaatappel

Milk & Fruit Granaatappel is de nieuwe smaak van Melkunie. Deze fruitmelk met verse melk en Granaatappel bevat geen kunstmatige geur-kleur-,smaak en zoetstoffen. Tevens is Milk & Fruit Granaatappel een grote bron van calcium, eiwit en vitaminen en nu ook minder zoet.

Milk & Fruit Framboos & cranberry

Milk & Fruit Framboos Cranberry is de nieuwe smaak van Melkunie. Deze fruitmelk met verse melk en Framboos en Cranberry bevat geen kunstmatige geur-kleur-,smaak en zoetstoffen. Tevens is Milk & Fruit Framboos & Cranberry een bron van calcium, eiwit en vitaminen en nu minder zoet, maar welk met een heerlijke Framboos-Cranberry smaak.

Waar kan ik Milk & Fruit Framboos-cranberry en Milk & Fruit Granaatappel kopen?

Deze zomer zijn de nieuwe varianten bij diverse supermarkten verkrijgbaar. Van 22 juni t/m 28 juni 2015 kun je deze echter extra voordelig proberen bij Albert Heijn. Je krijgt hier dan 25% korting op alle Milk & Fruit varianten.

Reacties

reacties

Next ArticleMelkunie Breaker High Protein