Karvan Cevitam GO nieuwindewinkel.nl

Karvan Cevitam GO

Karvan Cevitam, ook wel KC GO is de nieuwste introductie van Karvan Cevitam, die bekend staat om zijn vruchten siropen.  Een extra geconcentreerde siroop in een handig meeneemflesje dat je zo in je tas stopt en waarmee je altijd en overal een fruitig smaakje aan je water kunt geven.Karvan Cévitam GO is er in vijf heerlijke smaken, namelijk Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon Al werkend, reizend of sportend combineer je met één squeeze het lekkere van Karvan Cévitam met het goede van water.

Hoeveel water per dag drinken is gezond?

Veel water drinken is goed voor je, maar drink ook niet teveel. Dorst is eigenlijk de belangrijkste test om extra vocht tot je te nemen. Veelal wordt gesproken over 2,5 liter water per dag of wordt een berekening geadviseerd van 0,3 x je lichaamsgewicht. Echter water wordt soms een beetje saai en heb je zin in wat anders. Voor deze momenten introduceert Karvan Cévitam iets nieuws: KC GO.

Karvan Cevitam GO in vijf fruitsmaken

Het drinken van water is belangrijk, maar na een paar glazen water kun je behoefte krijgen aan iets met een beetje meer smaak. De smaken van KC GO zorgen met één simpele squeeze voor een scheutje fruitigheid gedurende de dag. Een glas KC GO bevat niet meer dan vijf calorieën, je kunt er dus zorgeloos van genieten. Karvan Cévitam GO is er in vijf heerlijke smaken, namelijk Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon.

Karvan Cevitam GO – Cactus Lime

 

Karvan Cevitam GO – IceTea

 

Karvan Cevitam GO – Lemon

 

Karvan Cevitam GO – Red Fruit

 

Karvan Cevitam GO – Strawberry

Neem je smaak mee

In de Verenigde Staten noemen ze het ‘liquid water enhancers’: super geconcentreerde siropen in een meeneemverpakking. Menig hand-, werk-, of sporttas verbergt daar een flesje siroop waarmee te allen tijde een flesje water kan worden omgetoverd in iets veel spannenders. En ook de nieuwe siropen van Karvan Cévitam GO stop je heel makkelijk in je tas, dankzij een handig klein formaat en een anti-lek en -knoeidop. Het flesje mag klein ogen, het zit boordevol smaak; met één flesje maak je ongeveer zes liter water een heel stuk lekkerder. Dat zijn dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes water!

 

 

 

 

Reacties

reacties

Next ArticleHoegaarden Radler