CêlaVíta Quick and Easy nieuwindewinkel.nl

CêlaVíta Quick and Easy

CêlaVíta Quick & Easy maak snel en makkelijk koken voor iedereen mogelijk. Uiteraard ken je de vele variaties van CêlaVíta  al, die bij de supermarkt in het koelvak te vinden zijn. CêlaVíta voegt daar nu een nieuwe variatie aardappeltjes aan toe onder de naam CêlaVíta Quick & Easy. De naam zegt het eigenlijk al. Deze aardappeltjes kun je letterlijk binnen enkele minuten op tafel zetten. CêlaVíta Quick & Easy komt uit in 3 smaakvarianten: blokjes met knoflook en groene kruiden, schijfjes met spek en ui en krieltjes met peterselie.

Wat is CêlaVíta Quick and Easy?

Het verschil tussen de reeds bekende CelaVita producten en CêlaVíta Quick and Easy is dat de aardappeltjes reeds voorgegaard zijn via een speciaal garingsproces. Hierdoor is het product al 100% gaar en geschikt voor consumptie. Je hoeft ze dus alleen nog af te bakken om ze het wat kleur te geven. Uiteraard zijn zo ook uitermate geschikt om in ovenschotels te gebruiken. Door dit speciale garingsproces zijn de aardappels ook lang houdbaar: langer dan de ‘gebruikelijke koelverse aardappelen’. Erg handig dus om altijd in huis te hebben.

CêlaVíta Quick & Easy Schijfjes met Spek en Ui 450g

CêlaVíta Quick & Easy Schijftjes met Spek geeft de smaak van de krieltjes net de vleessmaak, die het nodig heeft en de heerlijke smaak van ui. Hierdoor hoef je alleen nog groente toe te voegen voor een complete maaltijd en zijn ze perfect voor een ovenschotel. De aardappeltjes zijn dusdanig voorgegaard dat ze lang houdbaar zijn, langer dan de andere producten van CêlaVíta. Verder is het een kwestie van een paar minuten afbakken en serveren maar!

CêlaVíta Quick & Easy Blokjes met Knoflook en Groene Kruiden 450g

CêlaVíta Quick & Easy Blokjes met Knoflook en Groene Kruiden geeft de smaak van de krieltjes net de toevoeging, die het nodig heeft. Wie houdt er immers niet van knoflook? De groene kruiden zorgen voor de finishing touch en geven het gerecht een verse en heerlijke uitstraling. De aardappeltjes zijn dusdanig voorgegaard dat ze lang houdbaar zijn, langer dan de andere producten van CêlaVíta. Verder is het een kwestie van een paar minuten afbakken en serveren maar!

CêlaVíta Quick & Easy Krieltjes met Peterselie 450g

CêlaVíta Quick & Easy Krieltjes met Peterselie geeft de smaak van de krieltjes net dat beetje extra met de verrassende peterselie smaak. Tevens geeft het een lekkere verse uitstraling! De aardappeltjes zijn dusdanig voorgegaard dat ze lang houdbaar zijn, langer dan de andere producten van CêlaVíta. Verder is het een kwestie van een paar minuten afbakken en serveren maar!

Waar zijn de CêlaVíta Quick and Easy varianten te koop?

De CêlaVíta Quick and Easy aardappeltjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo en C1000 en staat regelmatig de C1000 folder of in de folder van Jumbo.

Reacties

reacties

Next ArticleMeatballs & Co. Gehaktkruiden Mexicaans