Campina stevige Yoghurt

Campina Stevige yoghurt is de nieuwste introductie van Campina. Stevige yoghurt is een heerlijke stevige en tevens milde yoghurt welke gecombineerd is met verrassende fruitcombinaties. Hierdoor is hij erg geschikt als toetje en tussendoortje, maar tevens ook goed te combineren met muesli en cruesli bij het ontbijt. Campina Stevige yoghurt komt in 3 verschillende en verrassende smaken: Stevige yoghurt Rode Sinaasappel & Citroen, Stevige yoghurt Appel, Peer & Vijg en Stevige yoghurt Framboos & Rabarber.

Stevige yoghurt Rode Sinaasappel & Citroen

Campina Stevige yoghurt Rode Sinaasappel & Citroen is een heerlijk stevige en milde yoghurt met een verrassende combinatie van sinaasappels en citroenen.

Voor deze stevige yoghurt is twee keer zoveel melk gebruikt als bij normale yoghurt. Deze hebben ze vervolgens goed uit laten lekken, waardoor deze lekker stevig  wordt en veel proteïne bevat. Onderin zit een unieke fruitlaag van Rode Sinaasappel & Citroen om heerlijk van te genieten!

Stevige yoghurt Appel, Peer & Vijg

 

Campina Stevige yoghurt Appel, peer & vijg is een heerlijk stevige en milde yoghurt met een verrassende combinatie van appels, peren en vijgen.

Voor deze stevige yoghurt is twee keer zoveel melk gebruikt als bij normale yoghurt. Deze hebben ze vervolgens goed uit laten lekken, waardoor deze lekker stevig  wordt en veel proteïne bevat. Onderin zit een unieke fruitlaag van Appel, Peer en Vijg om heerlijk van te genieten!

Stevige yoghurt Framboos & Rabarber

Campina Stevige yoghurt Framboos & Rabarber is een heerlijk stevige en milde yoghurt met een verrassende combinatie van frambozen en rabarber.

Voor deze stevige yoghurt is twee keer zoveel melk gebruikt als bij normale yoghurt. Deze hebben ze vervolgens goed uit laten lekken, waardoor deze lekker stevig  wordt en veel proteïne bevat. Onderin zit een unieke fruitlaag van Framboos en Rabarber om heerlijk van te genieten!

Campina Stevige Yoghurt gratis proberen?

Ben je ook zo benieuwd naar de verrassende smaken van de nieuwe Campina Stevige yoghurt varianten en zou je deze graag eens gratis willen proberen? Dit is je kans! Koop een verpakking Campina Stevige Yoghurt. Bewaar de kassabon en maak een account aan bij Eurosparen. Voer je code in en binnen 14 dagen wordt het aankoopbedrag op je rekening teruggestort. Lekker toch?

 

Reacties

reacties

Next ArticleJohma grillworst salade 175gram