Nestlé Yogolino Appel-Aardbei

Nestlé Yogolino Appel-Aardbei

Nestlé introduceert een nieuwe variant voor de Yogolino: Nestlé Yogolino Appel-Aardbei. Dit is een heerlijk verantwoord en romig zuivelhapje wat erg lekker is als toetje of tussendoortje. Nestlé Yogolino Appel-Aardbei wordt bereid met licht verteerbare melk en fruit. Dit lekkere zacht en romige knijpzakje is rijk aan calcium en magnesium en bereid uit licht verteerbare melk. Het bevat geen toegevoegde conserveermiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen* en is geschikt voor kindjes van 6 tot 36 maanden. Daarnaast kan het (ongeopend) ongekoeld bewaard worden. Kortom: Een verantwoord, heerlijk tussendoortje voor altijd en overal. Ook is het verkrijgbaar in de variant Banaan.

Bekijk hier de ingrediënten:

Ingrediënten

Thermisch behandelde gefermenteerde melk 40% (volle melk, melkfermenten), appelpuree 36,7%, aardebeipuree 12%, suiker, tapiocazetmeel, weipoeder (melk), melkeiwit, geconcentreerd weifiltraat (melk), verdikkingsmiddel (pectinen), minerale zouten (magnesiumcitraat, zinksulfaat), zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijk aroma.

Verpakt onder beschermende atmosfeer. Bewaren op een koele en droge plaats. Geopend bewaren in de koelkast (max 7°C, max 24u). Direct uitknijpen op een lepel. Belangrijk: Houd de dop buiten het handbereik van kinderen jonger dan 36 maanden. Niet gebruiken indien het zakje beschadigd of opgeblazen is. Het zakje niet opwarmen in de magnetron.

Allergenen: 
bevat koemelk en lactose

Inhoud: 90 gram

* Conform wetgeving.

Bron: Nestlebabyvoeding.nl

Reacties

reacties

Next ArticleNieuw: Katja Zure Matjes mix