Iglo bladspinazie in zak nieuwindewinkel.nl

Iglo bladspinazie in zak

Iglo komt met bladspinazie in zak! Iglo heeft sinds jaar en dag een breed assortiment spinazie varianten, die ze aanbieden via het vriesvak. Naast fijn gehakte spinazie en spinazie a la crème heeft Ilgo diverse doosjes Spinazie waar bijvoorbeeld Philadelphia of Boursin aan toegevoegd is. Iglo Bladspinazie wordt reeds in een 450 gr verpakking aangeboden, maar de zak van 800 gram is geheel nieuw.

Iglo bladspinazie in enkele uren van het land in de zak

De groenten van Iglo staan bekend om hun verfijnde smaak en bevatten veel vitamines. Dit komt door het unieke oogstproces. Iglo garandeert namelijk dat zijn spinazie altijd binnen enkele uren na de oogst diepgevroren wordt om zo een maximaal vitaminebehoud en de beste smaak te garanderen. Hierdoor vindt de spinazie de snelste weg van het veld naar de verpakking en is de voedingswaarde vergelijkbaar met die van verse spinazie.

iglo bladspinazie beschrijving

iglo bladspinazie

Hoe bereid je Iglo bladspinazie uit zak?

Wanneer je zoveel mogelijk vitamines wil bewaren, dan kun je de Spinazie het beste direct vanuit de diepvries in de magnetron bereiden. Doe de inhoud van de zak in een schotel en dek deze af. Verwarm op 750W zoals vermeld op de verpakking en roert de spinazie halverwege en op het einde van de kooktijd goed om. Uiteraard kun je het ook in de pan bereiden. Let erop dat je het dan gedurende het kookproces goed blijft roeren.

Meer informatie over Iglo bladspinazie vind je op: Iglo

Reacties

reacties

Next ArticleAH Biologische Aardbeien