Bolletje kruidnoten nieuwindewinkel.nl

Bolletje Kruidnoten 200gr 500gr en 1000gr

Nu al Bolletje kruidnoten? Ja, waarom niet? Het lijkt erop dat de zomer aan zijn einde gaat lopen. De regenbuien trekken over Nederland en de zon lijkt langzaam terrein te verliezen. Wat is dan lekkerder dan een warme kop koffie of een grote mok thee met…….inderdaad KRUIDNOTEN! Bolletje Kruidnootjes

Weg dus met die raketjes, zomerse fruittaart, maaltijdsalades en Franse kaasjes rond de klok van 16:00.. Gewoon weer kiezen voor een lekker zakje Bolletje kruidnoten. De kruidnoten van Bolletje, die al jaren volgens vast recept gemaakt worden zijn weer verkrijgbaar in diverse supermarkten.

Verschil kruidnoten en pepernoten

Kruidnoten en pepernoten worden vaak door elkaar gehaald. Echter zijn deze twee lekkernijen wel degelijk anders. Pepernoten zijn over het algemeen wat taaier en worden gemaakt van roggemeel. Inmiddels is het zo gangbaar om kruidnoten pepernoten te noemen, dat het ook correct Nederlands is geworden. Terwijl kruidnoten gebakken worden in een ander soort deeg. Deze deeg bestaat uit tarwebloem met veel speculaaskruiden. Kies je voor niet ambachtelijk bereide kruidnoten, welke bijvoorbeeld uit de supermarkt komen, dan wordt hier vaak ook glucose-fructosestroop, de emulgator sojalecithine en natriumcarbonaat aan toegevoegd.

Kruidnoten en pepernoten verschil nieuwindewinkel.nl

Kruidnoten en pepernoten verschil nieuwindewinkel.nl

Witte en bruine chocolade kruidnoten

Natuurlijk mogen we ook de chocolade kruidnoten niet vergeten. Deze populaire kruidnoten zijn voorzien van een heerlijk laagje melkchocolade. Een zakje bevat doorgaans zowel kruidnoten met pure, melk- als witte chocoladeomhulling.

Bolletje witte chocolade kruidnoten

Bolletje is recent een Bolletje witte chocolade facebook actie gestart waarbij ze aangaven ook de witte chocolade kruidnoten in productie te nemen, wanneer er meer dan 200.000 likes zouden worden gegenereerd. Deze actie lijkt en groot succes te worden, dus hopelijk vinden we ook de Bolletje witte chocolade kruidnoten binnenkort in de schappen van de supermarkt.

Bolletje kruidnoten witte chocolade

Waar zijn de Bolletje kruidnoten te koop?

De originele Kruidnoten zijn van Bolletje natuurlijk! Sinds jaar en dag maken we ze volgens een geheim kruidnotenrecept. Zo lekker is er geen één! Behalve nog zo’n Kruidnoot van Bolletje natuurlijk… Ze zijn verkrijg baar in 200G, 500G en 1000G bij Hoogvliet , Albert Heijn en andere supermarkten.

Battle

Reacties

reacties

Next ArticleKoopmans Yoghurtcake